Info

 

 

 Samen Bakken @  BasementBakery tijdens Workshop Feestbrood - Thema Pasen

 

Het Paasweekend staat weer voor de deur, dus het is weer tijd om samen te bakken in de BasementBakery in Roermond, Limburg.

Bak mee tijdens deze workshop FeestBrood !

We gaan deze keer Samen Bakken :

✅Suikerbroodjes
 ✅TrioTarwebroodjes
 ✅Noten/Rozijnen Broodjes
 ✅en natuurlijk ...Kaneelbroodjes

 

De broodjes zou je kunnen invriezen voor tijdens het Paasontbijt.
Iedereen kan deze broodjes maken onder begeleiding van de BasementBakery.
Dus vind je het leuk en gezellig om samen te bakken en vind je het niet erg om af en toe wat lekkers te moeten proeven 😉, meld je dan aan voor deze workshop!   

Wanneer?


maandag 26 maart - 9.30 - +/- 13.30*  ( 5 plekken van de 6 beschikbaar)
woensdag 28 maart - 9.30 - +/- 13.30* ( 5 plekken van de 6 beschikbaar)
vrijdag 30 maart - 18.30 - +/-22.30* ( 3 plekken van de 6 beschikbaar)

 Kosten :  35,- per persoon

Meld je aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@basementbakery.nl.  Er is per workshop plek voor min. 2 personen en max. 6 personen.  Kom alleen of nodig je buurvrouw, vriend, collega of schoonvader uit, iedereen is welkom! Jij bakt toch ook mee?

* Mochten bovenstaande data jou en je bak-vrienden niet schikken of wil je zelf liever op een andere datum in het voorjaar komen bakken, stuur dan een bericht naar info@BasementBakery.nl. 

* Leer je graag zelf brood bakken, lees dan verder.....

 


WORKSHOPS Zelf Brood leren Bakken  

Vanaf MEI zijn er weer  data beschikbaar voor workshops Zelf Brood leren Bakken.
We kijken even waar jullie interesse ligt en zullen dan de beschikbare data verdelen onder de verschillende workshops (brood, broodjes, zuurdesem, combi), dus :


- Zou jij graag brood en/of broodjes willen leren bakken ...

- En zie je er voor jou een geschikte datum  tussen staan ...

- En weet je ook al welke workshop je wilt volgen 

** meld je dan  aan via het contactformulier of stuur een bericht aan info@BasementBakery.nl, dan kunnen we nog rekening houden met jouw wensen!

maandag  7 mei
dinsdag 15 mei
donderdag 17 mei
woensdag 23 mei
dinsdag 5 juni
vrijdag  22 juni

Ook zal er natuurlijk weer tijd vrij worden gemaakt voor Privé-workshops, kinderworkshops en workshops op maat.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb je altijd al een keer je eigen brood willen bakken?
Wil je een brood leren maken van pure ingrediënten?
Wil je thuis graag brood bakken, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Wil je nog meer brood bak ervaring opdoen?
Wil je een keer met zuurdesem aan de slag?
Of lijkt je het gewoon gezellig om  eens samen brood bakken?
Schrijf je in voor een workshop bij BasementBakery.

 Mocht je een bericht van BasementBakery wensen te ontvangen, wanneer er meer nieuwe data bekend zijn, stuur dan een mail naar info@basementbakery.nl met als onderwerp "nieuwe data". Wij zullen je dan op de hoogte houden!

 Benieuwd wat er gebakken wordt als er geen workshops zijn?

Volg ons ook via www.facebook.nl  of www.instagram.com/deBasementBakery 

Basis Workshop - Zelf Brood leren bakken 

Tijdens de basis workshops ga je actief aan de slag met meel, water, zout en gist.  Wegen, mengen, kneden, vormen, rijzen en uiteindelijk bakken. Uiteraard word je begeleid in het hele proces en gaan we ervan uit dat je na de workshop ook thuis zelf aan de slag kan.
We bakken met minimaal 2 en maximaal 4 personen, zodat de groep klein blijft en er voldoende ruimte en aandacht is voor iedere deelnemer.  Naast koffie en thee is ook een lunch inbegrepen.  Je eigen vers gebakken broden neem je natuurlijk mee naar huis. Data voor de diverse workshops zijn te vinden op deze website.

Zuurdesem Workshop - Zelf DesemBrood leren bakken 

Tijdens de Zuurdesems workshops ga je actief aan de slag met Desem.  Wegen, mengen, kneden, vormen, rijzen en uiteindelijk bakken. We laten zien  hoe een desem te  maken en te onderhouden. Uiteraard word je begeleid in het hele proces en gaan we ervan uit dat je na de workshop ook thuis zelf aan de slag kan.
We bakken met minimaal 2 en maximaal 4 personen, zodat de groep klein blijft en er voldoende ruimte en aandacht is voor iedere deelnemer.  Naast koffie en thee is ook een lunch inbegrepen.  Je eigen vers gebakken broden neem je natuurlijk mee naar huis. Data voor de diverse workshops zijn te vinden
op deze website.

(Heb je nog nooit zelf brood gebakken? Volg dan  eerst de basis workshop. ..*

 

 

Workshops SAMEN bakken @ BasementBakery

Naast de Workshops "Zelf brood leren bakken", worden er ook workshops georganiseerd waar er meer aandacht wordt besteed aan het SAMEN bakken van heerlijk brood. Het doel van deze workshops is vooral het gezellig samen brood bakken.  Heb je geen ervaring met bakken of juist veel ervaring … iedereen is welkom!
Aan het eind van deze workshops neem je uiteraard ook je zelf gebakken brood mee naar huis.

Lijkt het jou leuk om met je gezin, vrienden, buren of je collega's te komen bakken?
Mail naar info@BasementBakery voor meer info.

Deze workshops worden o.a. gegeven in de vorm van
- KinderFeestWorkshops,
- Workshop Feestbrood (bijv. Kerst, Pasen)
- Familieworkshop (bijv. oma, moeder & kids  of broers & zussen)
- Vriendinnenworkshop

 

 

Nu ook Kinderworkshops Broodjes Bakken  

Tijdens deze workshop, speciaal voor Basisschoolkids vanaf 8 jaar, gaan we samen heerlijke broodjes bakken in onze BasementBakery in Roermond. Je gaat zelf het deeg wegen, de broodjes vormen en bakken. Er wordt verteld over brood en we gaan zelf proeven. Het zelf gebakken brood neem je natuurlijk mee naar huis.
Per workshop is er plek voor 8 kids en de workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uurtjes. Kosten zijn €15,- per deelname. Jij bakt toch ook mee?!

Op dit moment staan er geen vaste data ingepland voor de kinderworkshops, maar mocht je samen met een aantal kids willen komen bakken, stuur een berichtje naar info@basementbakery.nl, dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

 

Workshops op maat

Een workshop op maat  is natuurlijk ook mogelijk. Heb je al brood bak ervaring, maar zoek je een nieuwe brood bak uitdaging,  of wil je gewoon eens een hele dag brood bakken in de vorm van een Privé-workshop.
Heb je wat te vieren of wil je in alle rust en stilte met je handen in het deeg ? Of heb je zelf een leuk workshop-idee waar wij je bij kunnen helpen, stuur ons een bericht. We denken graag met je mee!

Laat het weten via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@basementbakery.nl.

 

BasementBakery in Actie  /  Nieuwsbrief

 - Kijk  op www.facebook.nl  of www.instagram.com/deBasementBakery 

- Mocht je geen Facebook of Instagram hebben, stuur dan een mail naar info@basementbakery.nl met als onderwerp "nieuwsbrief".  In de nieuwsbrief zijn foto's, ervaringen en activiteiten terug te lezen.  Ook  leuk om te ontvangen als je wel Facebook en/of Instagram volgt...

 

 

Wie is BasementBakery?

Sinds een aantal jaren bak ik, Stephanie - moeder van 4 kinderen -, het dagelijks brood. Ik vind het geweldig mooi om van water, meel, gist en zuurdesem, een smakelijk en voedzaam brood te creëren. Om het eindresultaat ook nog eens te kunnen delen met mijn gezin, geeft mij dubbel zoveel voldoening en plezier. Hoe mooi is dat!

Na het volgen van diverse workshops en cursussen, veel leeswerk en heel veel brood bakken, ben ik op het punt gekomen dat ik mijn enthousiasme voor het bakken van brood wil delen.  Via BasementBakery is dit nu mogelijk. De BasementBakery, een voor de thuisbakker ingerichte plek om naar hartenlust te kunnen bakken. Wie wil dat nu niet?!

Bak je mee? Meld je aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@basementbakery.nl.  BasementBakery is natuurlijk ook te volgen via www.facebook.nl  of www.instagram.com/deBasementBakery

 

 

 

 

 ** CADEAUTIP **

(de BroodBakBon wordt per post verzonden )


.